PlayStation Plus - april 2024

Dette er spillene du får med PlayStation Plus i april

EA

Det nærmer seg april, og som vanlig med en ny måned har Sony nye PlayStation Plus-spill på vei. Denne gangen kan abonnenter raske med seg Immortals of Aveum, Minecraft Legends og Skul: The Hero Slayer.

Måneden byr også på en pakke med kostymer og annen kosmetikk for Overwatch 2.

Spillene blir tilgjengelige fra 2. april til og med mandag 6. mai. Alle tre kan lastes ned og spilles uansett hvilket PlayStation Plus-abonnement du har – altså Essential, Extra eller Premium.

Immortals of Aveum (PlayStation 5)

Immortals of Aveum.
EA

Immortals of Aveum, debutspillet fra Ascendant Studios, ble lansert i fjor sommer. Førstepersonsskyteren med magi i stedet for skytevåpen ble aldri noen kassasuksess, men ifølge vår anmelder var det mer enn nok moro å finne i spillet.

– Jeg koste meg med et helt perfekt spill, som overhodet ikke er perfekt på noen som helst måte. Noen ganger er ukomplisert, teit action og moro akkurat det jeg trengte. Og der leverer Immortals of Aveum i bøtter og spann, skrev Gøran Solbakken.

Minecraft Legends (PlayStation 4, PlayStation 5)

Minecraft Legends.
Xbox Game Studios

Minecraft Legends tok blokkeverdenen til Mojang i en ny retning i 2023, med actionbasert sanntidsstrategi i fokus. Det hele ble en god kombinasjon, mente vår anmelder, selv om det var flere svakheter å spore.

– Det er imidlertid litt uheldig at spillet er så avhengig av å spilles med andre, og helst kjente, for å nå sitt fulle underholdningspotensial. Alene føles det som spillet går litt sakte, og med andre uten kommunikasjon lider opplevelsen litt av kaos, skrev Håvard Ruud.

Skul: The Hero Slayer (PlayStation 4)

Skul: The Hero Slayer.
Neowiz

Sideskrollende plattformaction står på menyen i Skul: The Hero Slayer. Spillet fra utvikler Southpaw Games ble opprinnelig lansert for PC i begynnelsen av 2021 og kom til PlayStation 4 senere samme år.

Spillet kan minne om Dead Cells, både i måten det ser ut og fungerer. Her skal spillere komme seg gjennom tilfeldig genererte nivåer, kjempe mot stadig tøffere fiender og begynne forfra igjen når man dør.

LES OGSÅ: PlayStation 5 får ny funksjonalitet som lar spillere laste opp spillklipp for å hjelpe hverandre »

Siste fra forsiden