PlayStation Plus

Dette er spillene du får med PlayStation Plus i februar

Borderlands-sidesprang, kampsport og berg- og dalbaner står på menyen.

2K

Sony har avduket hvilke spill PlayStation Plus-abonnenter kan raske med seg i februar. Som vanlig består månedens tilbud av tre spill, hvorav ett av dem kun er tilgjengelig på PlayStation 5.

Planet Coaster: Console Edition (PlayStation 5)

Planet Coaster.
Frontier Developments

Planet Coaster ble opprinnelig lansert i 2016 og tok opp arven etter fornøyelsesparkherrene Theme Park og RollerCoaster Tycoon. Fire år senere fikk også konsollspillere hive seg på moroa, og det er PlayStation 5-utgaven som deles ut i februar.

Vår anmelder likte PC-versjonen godt, og det ble 8 av 10 poeng.

– Det er utrolig mye å finne på, og hver eneste gjennomspilling byr på nye scenarioer og hendelser – for ikke å snakke om den fantastiske modifikasjonsstøtten spillet allerede har. De fargerike visuelle effektene er vakre, og står i stil med spillets mål om å skape så mye glede som mulig, skrev Andreas Bjørnbekk.

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure (PlayStation 4)

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure.
2K

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep var i sin tid en utvidelse for Borderlands 2. I forbindelse med den forestående lanseringen av Tiny Tina's Wonderlands valgte Gearbox imidlertid å rulle ut en frittstående versjon av pakken.

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure – som er nyversjonens fullstendige tittel – tar spillere med på et frenetisk actioneventyr, der man kjemper seg gjennom en brettspillkampanje med den rappkjefta Tiny Tina som «dungeon master».

Tiny Tina's Wonderlands slippes for øvrig 25. mars.

EA Sports UFC 4 (PlayStation 4)

EA Sports UFC 4.
EA

EA Sports UFC 4 skapte mye blest i 2020, da EA plutselig introduserte reklamepauser midt i kampene. Klagestormen lot ikke vente på seg, og etter kort tid gjorde utvikleren helomvending og beklaget situasjonen.

Les også
Sony har fikset batterifeilen i PlayStation 4 – man mister ikke lenger tilgangen på spill når batteriet dør

Hva spillingen angår byr UFC 4 omtrent på akkurat det du kan tenke deg. Menn og kvinner som banker løs på hverandre i en åttekantet arena, med ulike moduser og både en- og flerspillervarianter.

De tre spillene er tilgjengelige for abonnenter via PlayStation-butikken fra 1. til 28. februar.

Siste fra forsiden