UFC 4 - EA

EA fjerner reklamer fra UFC 4 etter voldsom protest

Dukket opp midt i kamper.

EA

Spillgigant EA har fått en ny dose med krass kritikk, etter at reklamer begynte å dukke opp midt i kampene i UFC 4. Utvikleren har nå beklaget situasjonen og lover at reklamene er borte for godt.

Klar beskjed

Digre reklamebannere dekket hele skjermen før og etter repriser. EA har nå fjernet disse.
Ydino/Reddit

Mens UFC 4 har vært ute siden midten av august var det først nylig at EA introduserte reklamer til spillets repriser. Spillere tok til Reddit og sosiale medier for å uttrykke frustrasjon over situasjonen, og ett innlegg som kritiserer reklamene har i skrivende stund over 90 000 likerklikk på Reddit.

– EA bestemte seg for å legge til reklamer midt i spillingen i et fullprisspill en måned etter lansering, så det ikke ble diskutert i anmeldelser, spekulerer en bruker ved navn «Ydino».

Som følge av all oppmerksomheten har EA nå ombestemt seg. En talsperson for selskapet skriver på Reddit at fans har gjort det tydelig at denne typen reklame ikke er ønsket. De er nå fjernet og skal visstnok ikke komme tilbake i fremtiden.

– Basert på deres tilbakemeldinger er det klinkende klart at det å integrere reklamer i reprisene ikke er ønskelig. Teamet har fjernet reklamene og vi beklager forstyrrelsene spillere kan ha opplevd. Vi innser at vi burde ha sagt fra om dette tidligere, så det er vår feil, lyder beklagelsen.

LES OGSÅ: EA har satt Guinness-rekord for den mest upopulære kommentaren noensinne på Reddit »

Siste fra forsiden