PlayStation Plus - februar 2024

Dette er spillene du får med PlayStation Plus i februar

Square Enix

Februar er i gang, og nye PlayStation Plus-spill venter like rundt hjørnet. Fra 6. februar kan alle som abonnerer på tjenesten hente ut tre spill, inkludert nylanseringen Foamstars.

Ellers byr Sony på rulleskøyteaction i Rollerdrome og Souls-lignende bruduljer i Steelrising. Spillene er tilgjengelige frem til 4. mars.

Foamstars (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Foamstars.
Square Enix

Splatoon har fått lov til å seile sin egen sjø i lengre tid. Nå har Square Enix imidlertid bestemt at skyte-hverandre-med-maling-og-fargelegge-arenaen-sjangeren trenger mer konkurranse, og løsningen heter Foamstars.

Her konkurrerer to lag på fire spillere mot hverandre i ulike moduser. Poenget er å skyte farget skum overalt, både for å skade motstanderen og også for å beskytte sitt eget lag fra fiendtlige angrep. Foamstars lanseres 6. februar, og Square lover nytt innhold hver femte uke.

Rollerdrome (PlayStation 4 og PlayStation 5)

Rollerdrome.
Private Division

Fartsfylt action venter også i Rollerdrome. Spillet fra 2022 gir spillere rulleskøyter og skytevåpen og sender dem ut for å knerte fiender i enkle, men tidvis fargerike omgivelser. Vår anmelder lot seg imponere, men savnet likevel det lille ekstra fra opplevelsen.

– Rollerdrome er en råstilig hyllest til Tony Hawk-spillene, men klarer å skille seg fra inspirasjonskildene takket være genuint unike og spennende mekanikker. Her kombineres «flashy» skøyting med eksplosive skuddvekslinger på en måte jeg aldri har sett tidligere, og resultatet er gjennomgående fornøyelig, konkluderte Espen Jansen.

Steelrising (PlayStation 5)

Steelrising.
Nacon

Hva om robotene ledet vei under den franske revolusjonen? Det er spørsmålet som Steelrising forsøkte å besvare høsten 2022. Det Dark Souls-inspirerte spillet holdt til en syver på karakterskalaen til Gamer.no, til tross for det vår anmelder beskrev som «åpenbare mangler».

– Det er vel hell tvilsomt om Steelrising vil nå særlig langt i konkurranse med andre spill i sjangeren, men den unike estetikken gjør dette spillet absolutt verdt å ta en ekstra kikk på. Det er nok fantasy basert på europeisk middelalder der ute. Litt fransk revolusjon er et passende avbrekk, mente Øystein Furevik.

LES OGSÅ: Se alle trailerne fra ukas PlayStation-show »

Siste fra forsiden