PlayStation State of Play

Se alle trailerne fra onsdagens PlayStation-presentasjon

Onsdag inviterte Sony på årets første State of Play-sending. For anledningen dro PlayStation-makeren frem en håndfull spill som er på vei til PlayStation 4, PlayStation 5, PlayStation VR 2 og PC.

Vi har samlet alle trailerne fra showet, og du kan se gjennom dem nedenfor. Alternativt kan du se hele sendingen i videovinduet øverst i artikkelen.

Helldivers II fikk ny trailer

Helldivers II rakk ikke sin planlagte lanseringsdato i fjor, men er nå like rundt hjørnet. Spillet kommer til PC og PlayStation 5 den 8. februar.

Stellar Blade har fått slippdato

Actionspillet Stellar Blade følger protagonisten Eve på eventyr i postapokalyptiske og monsterfylte omgivelser. Spillet lanseres 26. april på PlayStation 5.

Sonic X Shadow Generations

Sega pusser opp plattformspillet Sonic Generations. I den forbindelse har utvikleren slengt på en helt ny kampanje, der man får spille som Sonic-rivalen Shadow. Kommer til høsten på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch.

Zenless Zone Zero til PlayStation 5

Selskapet bak Genshin Impact og Honkai-serien planlegger å bringe sitt neste spill, Zenless Zone Zero, til PlayStation 5. Actionrollespillet blir gratis å spille, og kommer i tillegg til PC, iOS og Android en gang i år.

Foamstars får sin første sesong

Foamstars, Square Enix' svar på Splatoon, kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5 den 6. februar, uten ekstra kostnad for PlayStation Plus-abonnenter. Den første sesongen med innhold slippes samme dag, og mer innhold kommer hver femte uke ut året.

Dave the Diver ankommer PlayStation

Etter fjorårets lansering på PC og Nintendo Switch, er Dave the Diver klar for å ta turen til PlayStation 4 og PlayStation 5. Det populære spillet kommer en gang i april, etterfulgt av en gratis Godzilla-utvidelse i mai.

V Rising får PlayStation 5-utgave

Overlevelsesspillet V Rising kom til «early access» på PC i 2022. Nå skal vampyrene innta PlayStation 5, med planlagt lansering en gang i 2024.

Nytt Silent Hill-spill ute nå

Eksperimentet The Short Message er et helt nytt Silent Hill-spill som utforsker grøss knyttet til sosiale medier, Internett og dagens ungdom. Spillet er ute allerede nå på PlayStation 5.

Silent Hill 2-oppussingen lover action

Oppussingen av Silent Hill 2 durer videre. Onsdag fikk vi en actionfylt trailer for spillet, som utvikles av The Medium-studioet Bloober Team. En slippdato er ikke klar, men spillet kommer til PC og PlayStation 5.

Judas holder liv i Bioshock-ånden

Judas er det neste prosjektet til Bioshock-skaper Ken Levine, med flere likheter til Bioshock-serien. Den nyeste traileren viser et kort glimt av hva spillere har i vente på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Metro Awakening byr på grøss og skyting i VR

Kveldens første PlayStation VR2-spill byr på action og grøss i kjente omgivelser. Her får man nemlig utforske Metro-verdenen på nært hold. Metro Awakening lanseres en gang senere i år, og kommer også til Steam VR og Meta Quest.

Legendary Tales serverer middelalder-VR

Mer VR. Legendary Tales transporterer spillere til middelalderen, der man ikler seg ridderkostymer og sprader ut i kamp mot skjeletter og andre utysker. Kan oppleves alene eller sammen med venner. PlayStation VR 2-versjonen av Legendary Tales lanseres 8. februar i år.

Dragon's Dogma 2-trailer viser ny klasse

I Dragon's Dogma 2 får spillere prøve seg som den nye klassen Warfarer. Denne er en kombinasjon av spillets øvrige klasser, som er mer tilpasningsdyktig, men ikke like effektiv. Dragon's Dogma 2 ankommer PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S 22. mars.

Mer spilling fra Rise of the Ronin

Nioh-skaper Team Ninja tar turen til Japan på 1800-tallet i Rise of the Ronin. Onsdagens trailer viste flere kamper og også hvordan man tar seg frem i verdenen, for eksempel på hustak eller gjennom lufta. Lanseres for PlayStation 5 den 22. mars.

Until Dawn til PC og PlayStation 5

Until Dawn tar turen til nye plattformer. Grøsserspillet blir å finne på både PC og PlayStation 5 en gang senere i år.

Death Stranding 2 heter On the Beach

Death Stranding 2 tar serien i nye og enda merkeligere retninger, nok en gang med Sam Bridges (Norman Reedus) i hovedrollen. Oppfølgeren kommer en gang i 2025, for PlayStation 5, og har fått undertittelen On the Beach.

Physint er et slags nytt Metal Gear fra Hideo Kojima

Hideo Kojima hadde mer på lager. Ved siden av Death Stranding 2 jobber utviklerveteranen nemlig også med et nytt spionasjespill på linje med Metal Gear Solid. Ingen detaljer er klare enda, og Physint – som det foreløpig heter – skal først ut i full produksjon tidligst 2025.

Siste fra forsiden