Sonic X Shadow Generations

Sonic Generations-nyversjon lar deg spille som Shadow i helt ny kampanje

Kommer til PS4 og PS5 utpå høsten.

TLDR

  • Sonic Generations skal gjenoppstå som Sonic X Shadow Generations, hvor spillerne også kan ta kontroll over Shadow i nye spillnivåer.
  • Nivåene fra det originale spillet vil bli gjenkjennelige, men med endringer inkluderer oppgradert grafikk og utvidelser.
  • Slippdatoen er satt til høsten på både PlayStation 4 og PlayStation 5, med flere detaljer å forvente senere i år.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Den siste tiden har det gått rykter om en oppussing av Sonic Generations. Onsdag kom den offisielle bekreftelsen, men Sega har også slengt på en ekstra overraskelse for fans.

Det nye spillet går under navnet Sonic X Shadow Generations. Som tittelen antyder skal man nemlig også få spille som Shadow denne gangen, i en serie med helt nye nivåer.

– I tillegg til oppussingen av det opprinnelige Sonic Generations, får fans oppleve helt nytt innhold og spille som Shadow the Hedgehog idet han legger ut på sitt eget eventyr parallelt med Sonic. […] Spillere får grave i Shadows mørke fortid for å forstå hans motivasjoner og lære mer om han, forklarer Sega via PlayStation-bloggen.

Sonic x Shadow Generations kombinerer nytt og gammelt.
Sega

Videre melder utvikleren at nivåene fra Sonic Generations vil bli litt annerledes enn spillere husker. Akkurat hvilke endringer det er snakk om gjenstår å se, men ved siden av oppgradert grafikk er nivåene også utvidet på en eller annen måte.

Sonic X Shadow Generations kommer til både PlayStation 4 og PlayStation 5. Lansering er planlagt en gang til høsten i år, men en mer nøyaktig dato er foreløpig ikke spikret. Ytterligere detaljer ventes senere i år.

Her finner du alle nyhetene fra State of Play »

Siste fra forsiden