Until Dawn til PS5 og PC

Until Dawn kommer til PC og PlayStation 5

Får noen oppdateringer.

Forrige uke svirret det noen rykter om at PlayStation 4-skrekkspillet Until Dawn skulle ta turen over til PlayStation 5 og PC. Natt til torsdag bekreftet Sony at det er planen, og de to utgavene kommer i 2024.

De nye Until Dawn-versjonene skal svøpes om i ny drakt av britiske Ballistic Moon, og skal ifølge dem være bygget opp og forbedret til både PC og PlayStation 5. Akkurat hvor omfattende justeringene er vet vi ikke, men ut fra traileren – som du kan se over – virker det ikke som om det er snakk om dramatiske endringer.

Until Dawn er et skrekkspill der åtte venner isoleres på en fjellhytte. Spillet er lagt opp slik at man må ta valg som påvirker historien, og da også hvem som klarer å overleve og hvem som kreperer.

Vi hadde mye godt å si om spillet da det først kom i 2015.

– Until Dawn [åpenbarer] seg som en knallsterk fortelling, med vakre omgivelser, minneverdige øyeblikk og et troverdig persongalleri. Spillet gjør riktignok lite for å skille seg fra klisjeene, men måten det omfavner og godtar sitt opphav på, er både friskt og fornøyelig, skrev vår anmelder den gang.

Les flere artikler fra State of Play

Siste fra forsiden