Devil May Cry 4

Demonslakt på PC

I juli er det klart for PC-utgaven av Devil May Cry 4. Her er en spillbar demo.

I Devil May Cry 4 spiller vi den unge ridderen Nero. Han er en mektig kriger, og en del av Order of the Sword – en religiøs gruppe som forsøker å renske verden for demoner. Plutselig oppdager han at den legendariske krigeren Dante slakter ned en stor gruppe av ridderne i ordenen, og nå vil han prøve å finne ut hvorfor Dante tilsynelatende har snudd seg mot menneskeheten.

Noen må ta ansvar for å fjerne disse demonene.

Det fjerde Devil May Cry-spillet gir oss det samme actionfylte gameplayet vi kjenner fra tidligere spill i serien, men denne gangen får vi et nytt kampsystem som lar spillerne gyve løs på de onde hordene med en endeløs rekke kombinasjonsbevegelser. Sentralt her er Neros høyre hånd, som er magisk, og som gir helten vår en rekke spennende egenskaper.

PC-utgaven, som skal utgis i juni, får flere spillvarianter og visuelle forbedringer. Kjente fiender fra konsollutgavene dukker opp på nye steder, og det blir mulig å nyte spillet med 120 bilder i sekundet.

Nå har Capcom sluppet en demo av PC-versjonen, som gir 10 minutters spilletid og en hel kamp mot en av brettsjefene. I tillegg ligger det ved et ytelsestestprogram for PC-en. Demoen veier 1,3 GB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden