Diablo 3 under utvikling?

Ryktene svirrer

Blizzard har skaffet seg domenet Diablo3.com. Fansen venter i rastløs spenning.

Det har nå gått sju år siden det forrige kapittel i actionrollespillserien Diablo ble sluppet. Mange ville kanskje avskrevet mulighetene for nye spill i serien hvis det var snakk om en annen utvikler, men Blizzard har bevist med Starcraft II at de kan ta seg svært god tid med å annonsere oppfølgere til populære titler.

Bilde fra Diablo (kilde: Wikipedia).

Fansen har drømt om Diablo 3 i årevis, og nå har Blizzard gitt dem en ny grunn til å håpe. Utvikleren har skaffet seg domenenavnet Diablo3.com, som tidligere var en uavhengig side drevet av Diablo-entusiaster.

Den opprinnelige siden har blitt flyttet til det nye domenet diablofans.com, hvor sidens eier bekrefter at Blizzard ba om å få domenet:

– For et par måneder siden ble vi kontaktet av Blizzard anngående Diablo3.com-domenenavnet. Selv om de satt pris alt arbeidet vi har hatt med å drive et stort nettsamfunn for Diablo-fans gjennom årene, ville de likevel ha domenenavnet.

Eieren gav visstnok domenet til Blizzard helt gratis, og utvikleren lot ham få den tiden han trengte til å flytte siden. Samtidig forsikret de om at domeneanskaffelsen ikke er en bekreftelse om at Diablo 3 er under utvikling.

En representant fra Blizzard bekreftet for nettstedet Gamespot at de har skaffet seg domenet, men hevder at dette bare er for å sikre selskapets intellektuelle rettigheter. Representanten sier Blizzard ikke har noe å kunngjøre om Diablo 3 akkurat nå.

Det er mulig et eventuelt Diablo-prosjekt har noe å gjøre med Blizzards mystiske onlinespill, men ingen vet noe om dette spillet foreløpig.

Kanskje får vi vite mer på Blizzard Worldwide Invitational 2008 om to måneder. Dette er en sammenkomst hvor fansen kan møte utviklerne, og en perfekt anledning for en stor kunngjøring. Gamer.no vil være til stede under begivenhetene, og vi kommer selvsagt tilbake med en fyldig rapport.

Siste fra forsiden