Diablo-dreper fra Tyskland?

I følge tyske PC Games, ser Legend: Hand of God ut til å hamle opp med kritikerroste actionrollespill Diablo, Sacred og Titan Quest.

I går kunngjorde tyske Anaconda (som allerede har ett rollespill på vei; Realms of Arkania-spillet Drakensang: The Dark Eye) at de planlegger å gi ut Legend: Hand of God i løpet av andre kvartal neste år. Spillet, som utvikles av Master Creating, har allerede fått svært god forhåndsomtale i det tyske bladet PC Games, hvor det hevdes at det er like vanedannende som Diablo og like pent som Prince of Persia.

Spillet foregår i et fantasiunivers hvor ondskapens makter truer, og fantasifullt nok får du rollen som en ung kriger som må kjempe mot denne ondskapen. Pressemeldingen skryter blant annet av et filmatisk kampsystem, hvor kampanimasjonene blant annet avgjøres av størrelsen på fienden. Forhåpentligvis unngår vi på denne måten de tydelig mekaniske kampanimasjonene vi er vant med fra andre spill i sjangeren.

Ellers fortelles det at historien skrives av Susan O'Connor (som står bak historien i Gears of War), og at Hollywood-artisten Paul Campion (som blant annet har jobbet med LOTR-filmene) står for deler av grafikken. I tillegg ledes teamet av Andreas Adamek, som i sin tid var en av skaperne av Gianna Sisters.

Anaconda har ikke laget noen hjemmeside for spillet enda, men de har opprettet et forum hvor de forteller at utviklerne vil følge med, og eventuelt svare på spørsmål.

Siste fra forsiden