Digital Jesters utgir spesialutgave av Savage

Den britiske utgiveren Digital Jesters utgir en europeisk versjon av Savage som inneholder masse lekkert ekstramateriell.

Den europeiske versjonen av Savage kommer til å inneholde en lekker 64-siders strategibok, nye kart og en bonusdisk med en haug av mods, skins, kart og øvelsesoppdrag laget av det eksisterende spillmiljøet. Dessuten legger de ved en eksklusiv mod som heter Samurai Wars, og som gjør radikale endringer i forhold til spillets gameplay. Det beste av alt er kanskje at alt dette er eksklusivt for oss europeere.

Savage er et nyskapende onlinespill der lagarbeid er det sentrale aspektet, og der spillopplevelsen endres dramatisk etter hvilken rolle du velger å spille. Spillet blander nemlig førstepersons skytespill med sanntidsstrategi på en ny og spennende måte. Som kommandøren for ditt lag er det din jobb å lede troppene dine til seier. Du må bygge base, forske på nye teknologier og bestemme hva styrkene dine skal gjøre.

Som soldat er jobben din rett og slett å følge kommandørens ordre så godt du kan. Hvis kommandøren ber deg angripe en spesiell fiendeenhet, så blir det din jobb å sørge for denne fiendens død. Du kan får naturligvis muligheten til å gjøre dette akkurat slik du ønsker selv, men husk at et vellykket lag er avhengig av at alle følger ordrene sine så godt de kan. Hvis du velger Rambo-taktikken vil du antakelig ødelegge like mye for laget ditt som du ødelegger for deg selv.

Savage skal etter planen komme ut i Europa den 20. februar, og mens du venter kan du finne ut mer om den europeiske utgaven på spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden