Diplomacy lanseres i oktober

Paradox' siste tilskudd i strategisjangeren er Diplomacy, som nå har fått lanseringsdato i oktober.

Det populære brettspillet Diplomacy er nok en gang i ferd med å komme til PC-skjermen, og denne gangen er det strategiekspertene i Paradox (Europa Universalis, Hearts of Iron) som står for arbeidet. Lanseringsdatoen er spikret, og den 4. oktober inntar PC-versjonen markedet her til lands.

Diplomacy for PC foregår tidlig i det 20. århundre, og tilbyr et rikt og livaktig gameplay enten du velger å spille mot datamaskinen eller venner, og kommer dessuten med noe som kalles et grafisk forhandlingsspråk, som effektivt lar deg kommunisere med motspillerne.

- Når vi bestemte oss for å lage Diplomacy, var ambisjonene å lage et PC-spill som beholdt både utseende og sjel fra det originale brettspillet, og vi har unektelig nådd målet. Spillet har en underholdningsverdi for både nye og gamle, og vi ser frem til å introdusere Diplomacy for et bredere publikum, forteller Fredrik Lindgren, markedssjef i Paradox Interactive i en pressemelding.

Ellers loves vi ekte diplomati som tillater spillerne å komme frem til avtaler (for så å bryte dem igjen) uten kunstige begrensninger, mulighet for flerspiller over nettet (med rangeringssystem og mesterskap) og e-post (PBEM), og en komplett øvingsdel og strategiguide, slik at selv de som ikke har kjennskap til Avalon Hill-klassikeren vil kunne glede seg over spillet.

Ta gjerne en titt på vår produktside for de aller ferskeste skjermbildene fra spillet.

Siste fra forsiden