Diplomatiske betatestere søkes

Paradox Interactive ønsker dedikerte spillere som er interessert i å teste deres versjon av brettspillet Diplomacy for PC.

Det populære brettspillet Diplomacy er nok en gang i ferd med å komme til PC-skjermen, og denne gangen er det strategiekspertene i Paradox (Europa Universalis, Hearts of Iron) som står for arbeidet. Diplomacy for PC lover å tilby et rikt og livaktig gameplay enten du velger å spille mot datamaskinen eller venner, og kommer dessuten med noe som kalles et grafisk forhandlingsspråk, som effektivt lar deg kommunisere med motspillerne.

Ellers loves vi ekte diplomati som tillater spillerne å komme frem til avtaler (for så å bryte dem igjen) uten kunstige begrensninger, mulighet for flerspiller over nettet (med rangeringssystem og mesterskap) og e-post (PBEM), og en komplett øvingsdel og strategiguide. Spillet skal lanseres senere i år.

Hvis du har lyst til å teste Diplomacy for PC før lanseringsdatoen, og er villig til å ta oppgaven seriøst, kan du nå søke om å bli betatester på det svenskutviklede spillet. Dette gjør du ved å skrive deg opp på Paradox sin registreringsside innen 15. juni. Jobben din blir i så fall å finne og rapportere feil, teste spillet på flere maskinvarekonfigurasjoner og tilby råd om hvordan spillet bør balanseres. Du må kunne spille flere timer per uke og ha bredbånd.

Siste fra forsiden