Podkast

Rad Crew #154

Disse skandalene og overraskelsene preget nyhetsåret 2013

Rad Crew-gjengen gjør sitt beste for å oppsummere et svært begivenhetsrikt år.

SimCity slet under lansering.
EA

Siden om vi kun har kommet et par dager inn i 2014 benytter podkastgjengen i Rad Crew anledningen til å sette et endelig punktum for et år som har vært rikt på spillbegivenheter. Tradisjonsrike spillstudio har slått kroken for døren, legender har sagt takk for seg og begynt på nye eventyr, og en mengde spill har hatt store, lange og skandaløse startproblemer. Det har ikke akkurat vært kjedelig på nyhetsfronten!

Etter flere tiår stengte LucasArts dørene i år.

Etter at gutta har diskuter de fem største spillnyhetene fra 2013 bykser de over til spåkula og gløtter inn i hva 2014 vil by på. De eldende konsollene har noen godbiter på lur fremdeles. Med PlayStation 4 og Wii U allerede ute, og Xbox One på vei en gang i løpet av året kan 2014 også raskt ende opp med å gi en god forsmak på årene som kommer videre også.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Gjemt bak mikrofonene denne gangen finner vi Filip Andersen, Esben Tipple, Ketil Espenæs og Jostein Hakestad

  • De fem største spillnyhetene fra 2013 (00:00 - 30:00)
  • Dette gleder podkastvertene seg til i 2014 (31:00 - 1:10:18)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 154 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 153
Rad Crew: Episode 152
Rad Crew: Episode 151

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden