Disse vant Hearts of Iron II: Doomsday

I slutten av forrige uke annonserte vi konkurransen om tre eksemplarer av strategispillet Hearts of Iron II: Doomsday, med medaljer. Nå er vinnerne trukket.

Hearts of Iron II: Doomsday er en ekspansjon til strategispillet Hearts of Iron II. Mens originalen tar for seg andre verdenskrig (slik forgjengeren også gjorde), omhandler Doomsday blant annet en fiktiv tredje verdenskrig. Utviklerne gir oss en utvidet spilletid og flere historiske scenarier, slik som krigene i Israel. Et utvidet teknologitre tillater spilleren å produsere taktiske atomvåpen (og andre kjernefysiske våpen), helikoptre og så videre.

Dessuten kommer spillet med et forbedret brigade-system, som gir økte taktiske muligheter. Det blir også mulig å handle våpen med andre land, slik at du for eksempel kan tvinge naboen til å gi deg de hemmelige våpnene sine eller sørge for at dine allierte kjemper med de samme høyteknologiske våpnene som du. Doomsday kommer også med en fullstendig scenarieeditor.

For å være med i trekningen av tre amerikanske eksemplarer av denne frittstående tilleggspakken (som inkluderer originalspillet) og tre medaljer, måtte leserne fortelle oss hvilket år Doomsday-kampanjen starter. Det korrekte svaret var 1945.

De heldige vinnerne denne gangen er: Jens Christian Koller, Gaute Frydenlund og Jan Jakobsen. Vi gratulerer!

Siste fra forsiden