Diver: Deep Water Adventures

Nå kan du teste om dykkerspillet Diver: Deep Water Adventures er verd å bruke pengene på.

Diver: Deep Water Adventures tilbyr en blanding av dykkersimulator og arkadeeventyr. Det første du må gjøre i dette spillet er å ta dykkersertifikatet. Når dette er gjort får du en rekke oppdrag, slik som å finne og heve sunkne skatter, uskadeliggjøre hvithaier som liker smaken av menneskekjøtt og studere og fotografere havbunnen på oppdrag for berømte tidsskrifter.

Ved hjelp av båten din kan du kjøre rundt i hele verden for å finne passende steder å dykke. Spillet kommer med over ti ekte undervannsområder, samt en uendelig mengde skipsvrak (inkludert kjente, ekte vrak). Naturligvis får du massevis av dykkerutstyr som du kan benytte deg av, og noe av det vil være lisensiert.

For øyeblikket har ikke dette spillet fått noen nordisk distributør, men det er tilgjengelig over nettet, hvor det koster cirka 30 euro (omtrent 244 kroner). Nå har de russiske utviklerne lagt ut en prøveversjon som du kan spille i én time før du må betale for å få spille videre. Tidsfristen er den eneste begrensningen i prøveversjonen, og du får alle mulighetene som finnes i fullversjonen.

Installasjonsfilen er på beskjedne 105 MB. Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet, hvor du også kan kjøpe det.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden