Dommedag for Hearts of Iron II

Paradox har nylig kunngjort Hearts of Iron II: Doomsday, en ekspansjon du kan spille uten originalspillet.

Hearts of Iron II har fått mye god kritikk, og nå jobber Paradox Interactive med en ekspansjon som også inkluderer hovedspillet, og kan dermed spilles uten at du behøver å kjøpe originalen først. Mens originalen tar for seg andre verdenskrig (slik forgjengeren også gjorde), omhandler Doomsday blant annet en fiktiv tredje verdenskrig (som forhåpentligvis ikke ender like ille som spilltittelen vil ha det til).

Utviklerne forteller at vi også får en utvidet spilletid (handlingen varer nå frem til 1953) og flere historiske scenarier, slik som krigene i Israel. Et utvidet teknologitre tillater spilleren å produsere taktiske atomvåpen (og andre kjernefysiske våpen), helikoptre og så videre. Dessuten kommer spillet med et forbedret brigade-system, som gir økte taktiske muligheter.

Det blir også mulig å handle våpen med andre land, slik at du for eksempel kan tvinge naboen til å gi deg de hemmelige våpnene sine eller sørge for at dine allierte kjemper med de samme høyteknologiske våpnene som du. Doomsday kommer også med en fullstendig scenarieeditor, og lanseringen vil foregå i april.

Siste fra forsiden