Doom 3: Betapatch og demoplaner

id Software har gitt ut en betaversjon av den første Doom 3-oppdateringen. I tillegg forteller de når vi kan forvente en demo av spillet.

id har akkurat lansert en betapatch for Doom 3. De forteller selv at de ikke tror det skal være noen problemer med denne oppdateringen, men at de mener det er lurest å teste den på et noe begrenset publikum før de lanserer en offisiell oppdatering. Det ser ut som det meste som rettes på i denne oppdateringen har med flerspillerdelen å gjøre, så om du enda er opptatt med enspillerdelen (og ikke opplever noen problemer med denne) kan det sikkert være lurt å vente til den offisielle oppdateringen dukker opp før du laster den ned.

I tillegg til dette forteller id at de vil lansere en ny oppdatering snart, og at denne vil komme med støtte for antijuksesystemet Punk Buster. Dessuten vil id lansere den offisielle SDK-pakken samtidig med at de lanserer den offisielle versjonen av dagens oppdatering. Det samme gjelder forøvrig Linux-programvaren for å kjøre en dedikert server.

id har også fortalt litt om den kommende Doom 3-demoen. Den er for øyeblikket i ferd med å ferdigutvikles, og id forventer å lansere den innen noen få dager. Demoen vil komme med tre brett fra spillet (noe som er ganske mye, med tanke på at alle brettene i Doom 3 er store), og er kun for enspiller. Vi vil naturligvis melde fra så snart denne demoen blir gjort tilgjengelig.

Betaoppdateringen er på litt over 17 MB, og om du ikke ønsker å vente på den offisielle oppdateringen, så finner du den her:

Siste fra forsiden