Doom III

I løpet av helgen lanserte id og Activision den endelige Doom 3-traileren, og som ventet er den fryktelig lekker.

Det er lite å si om Doom 3 som vi ikke allerede har sagt i en av de mange nyhetsartiklene våre. Det er muligens det mest etterlengtede spillet på flere år og kanskje det største spillet i hele 2004. Nå har id Software og Activision lansert en ny, stor trailer fra spillet.

Hele traileren består av film fra spillet (enten det er snakk om filmsnutter generert av spillmotoren eller film fra selve handlingen), og minner oss nok en gang på hvor imponerende grafikken i Doom 3 ser ut til å bli. Traileren begynner rimelig rolig, med samtaler og filmer fra Mars-basen før portalen til den demoniske dimensjonen blir åpnet og ondskapen strømmer inn. Så snart dette skjer får vi imidlertid servert heftige sekvenser med grufulle monstre og blodige detaljer.

Nå som Doom 3 er ute i USA kan vi forvente mer og mer informasjon om spillet på nettet, og det er nok rimelig klart at de neste to ukene kommer til å bli svært frustrerende for mange nordmenn som venter på at spillet skal dukke opp i butikkene her til lands. Vi håper bare at det gamle ordtaket om den som venter på noe godt holder stikk i dette tilfellet.

For å gjøre ventetiden lettere (eller muligens bare vanskeligere) kan du laste ned den offisielle Doom 3-traileren (Quicktime, ca. 40 MB) herfra:

Siste fra forsiden