Dragonshard og Boiling Point forsinkes

Atari har fortalt at sanntidsstrategispillet Dungeons & Dragons: Dragonshard blir forsinket, sammen med actionrollespillet Boiling Point. I tillegg er det klart at to av studioene deres blir nedlagt.

I går gav Atari ut en ny finansrapport, hvor de blant annet fortalte at det spennende sanntidsstrategispillet Dungeons & Dragons: Dragonshard og actionrollespillet Boiling Point har blitt forsinket. Det samme gjelder forøvrig Dragon Ball Z: Sagas, men dette spillet skal fortsatt bli lansert innen utgangen av mars. Både Boiling Point og Dragonshard er ventet utgitt senere i år.

Dungeons & Dragons: Dragonshard er et sanntidsstrategispill som foregår i Eberron, hvor en rekke ulike fraksjoner kjemper om makten. Nøkkelen til herredømme over Eberron er en magisk gjenstand som er kjent som Siberys Hjerte, og som er skjult i et avsides hjørne av landet. Spillet kommer med tre spillbare fraksjoner – en allianse mellom dverger og mennesker, en gruppe mørke alver og en foreløpig ukjent gruppe med uklare mål.

Boiling Point: Road to Hell blander action, eventyr og rollespill, og tilbyr spilleren en unik og egenartet spillopplevelse. I strid med tradisjonelle spill som låser spilleren til en gitt historie som man skal spille seg igjennom, lar Boiling Point spilleren ta valgene selv. Plassert i en verden med en total utstrekning på 625 kvadratkilometer, er det fritt fram til hvordan spilleren ønsker å oppnå det endelige målet, nemlig å finne tilbake til søsteren sin.

I tillegg til disse nyhetene har Atari fortalt at de har blitt nødt til å stenge to av de amerikanske operasjonene sine. Dette gjelder Santa Monica og Beverly-studioene. Deres funksjoner vil bli overført til hovedkvarteret i New York. Dette ser ikke ut til å påvirke oss i Europa på noen nevneverdig måte, da nedleggelsene ikke medfører noen kanselleringer.

Siste fra forsiden