Driv3r med ekstrainnhold på PC

Atari har nå fortalt litt om hva vi kan forvente oss når Driv3r lanseres på PC.

Driv3r skulle egentlig ha blitt lansert på PC kort tid etter konsollversjonene, men av en eller annen grunn forsvant det helt fra radarskjermen. Mange har spekulert i om grunnen er den dårlige mottakelsen konsollversjonene fikk av pressen, og det gikk til og med rykter om at PC-versjonen var blitt kansellert.

Disse har allerede blitt tilbakevist av Atari, og nå har vi litt informasjon om hva PC-versjonen kommer til å inneholde når den lanseres i mars. Driv3r for PC ser stort sett ut til å tilby det samme som konsollversjonene, men PC-versjonen får litt nytt innhold, slik som en 12 minutter lang "making of"-film, og et nytt brett som har fått navnet "The Hit". Dette foregår mellom "Gator's Yacht" og "Trapped", og her prøver noen å drepe spillets hovedperson, Tanner.

I tillegg fortelles det at Reflections jobber tett med nVidia for å sikre at spillet kjører knirkefritt på deres grafikkort. Hva dette betyr for ATI-eiere vet vi ikke. Vi vet heller ikke om utviklerne kommer til å rette på de mange små og store feilene konsollversjonene ble plaget av, så det er nok lurt å vente til omtalen av Driv3r for PC er ute før du går til innkjøp av spillet.

Her er de første skjermbildene fra PC-versjonen:

Siste fra forsiden