Driver sladder seg til PC og Wii

Det actionfylte bilspillet Driver: Parallel Lines kommer etter alt å dømme til Wii og PC.

Den britiske nettbutikken play.com er flinke til å holde oversikt over kommende spill (selv om de ikke alltid er like gode til å oppdatere utgivelsesdatoene sine når de først har lagt dem inn), og nå har de listet opp versjoner av action/bilspillet Driver: Parallel Lines til Wii og PC. Spillet har tidligere kommet til Xbox og PS2.

Dette er Xbox-versjonen

I seg selv er ikke dette et bevis på at spillet kommer til disse plattformene, da nettbutikker av og til kan være litt for kjappe på avtrekkeren). De nye Driver-produktene deres vises imidlertid med det som ser ut til å være offisielle boksbilder fra Ubisoft. For en tid tilbake overtok Ubisoft Driver-serien fra Atari, som fortsatt har pengetrøbbel.

Ubisoft har ikke kommet med noen offisiell informasjon om disse to nye versjonene, og har heller ikke lagt dem inn på utgivelsesplanen sin. Men nettstedet til amerikanske ESRB forteller at begge versjonene nå har blitt testet av dem, og gitt aldersbestemmelse for det amerikanske markedet.

Driver Parallel Lines vender tilbake til seriens røtter med fokus på adrenalinpumpende, heseblesende biljakter og realistisk bildynamikk. Historien tar sted i en nøyaktig gjengivelse av New York City og skal være mindre lineær enn i de tidligere spillene i serien.

I følge play.com er utgivelsesdatoen for de nye versjonene av Driver: Parallel Lines fastsatt til 1. mars i år. Boksbildene deres viser at spillet får anbefalt aldersgrense på atten år i Europa.

Siste fra forsiden