DS-plattform og PC-action fra Lexicon

Den nyoppstartede britiske utgiveren Lexicon Entertainment vil gi ut DS-spillet Chronos Twins og PC-spillet Daemon Vector i Europa.

Chronos Twins er et sideskrollende plattformspill hvor tidsreiser spiller en viktig rolle i gameplayet. Her må spillerne navigere seg gjennom en rekke intrikate omgivelser, og spillets unike gameplaymoment er at alle omgivelsene eksisterer i to ulike versjoner, som vises på hver sin skjerm. Du får kontrollere både nåtidens og fortidens versjon av spillhelten samtidig, og målet er å sparke invaderende romvesener bort fra hjemplaneten din.

Chronos Twins

Spillet skal etter planen komme i salg i løpet av første kvartal neste år, og er et av flere DS-spill Lexicon planlegger å gi ut i løpet av den kommende tiden. Dessuten får PC-eiere litt å glede seg over, i form av actioneventyret Daemon Vector, som også skal lanseres i løpet av første kvartal neste år (det ser ikke ut til at Xbox-versjonen av samme spill får en europeisk utgivelse av Lexicon).

Daemon Vector foregår i middelalderens Europa, sett med asiatiske øyne. Det vil si at vi får store sverd, kraftige angrepskomboer og en distinkt, asiatisk grafikkstil. Da Marco Polo vendte tilbake til Europa fra sine oppdagelsestokter i Østen, ble han i følge de taiwanske utviklerne i Xpec fulgt av et eldgammelt monster fra Kina. Dette monsteret tok med seg svartedauden og en haug av sinte demoner.

Nå må spilleren kjempe seg gjennom seks områder med 20 individuelle brett, for å ta knekken på monsteret og demonhæren dets. Lexicon lover massevis av våpen og oppgraderinger, ulike historier basert på hvilken spillfigur du velger, en rekke forskjellige "instant kill"-metoder og et fritt kamera. Dessuten kan du laste opp poengsummene dine til nettet.

Lexicon planlegger å selge Daemon Vector til redusert pris, noe som muligens er et resultat av at spillet ikke har fått noen spesielt god mottakelse der det allerede har blitt lansert.

Siste fra forsiden