Duke Nukem Forever er utsatt igjen

Her kommer en nyhet som kanskje ikke kommer som noen overraskelse på noen: Duke Nukem Forever blir ikke lansert i sommer som det tidligere har gått rykter om, faktisk kommer det ikke i år i det hele tatt. Det som derimot sjokkerer noe er at Take 2 nærmest forteller at de er usikre på om spillet noe gang vil bli lansert.

Det som derimot sjokkerer noe er at Take 2 nærmest forteller at de er usikre på om spillet noe gang vil bli lansert. På en investor-konferanse nylig, ble Take 2 stilt noen kritiske spørsmål av analytikere. På spørsmål om spillet kommer i løpet av sommerferien, svarte Jeff Lapin, administrerende direktør i for Take 2 følgende:

- Med hensynet på mulighetene som hersker under sommerens sol, er svaret nei. Vi må vente å se, men det kan hende vi må utsette spillet til neste år. Som du vet avskrev vi en lanseringsdato første kvartal 2003, så vi har forsåvidt allerede dratt ut kontakten. På dette tidspunkt håper vi bare teamet i Dallas klarer å fullføre arbeidet, sier Lapin.

Nå skal det sies at Take 2 har svært lite, eller ingenting, å gjøre med Duke Nukem Forever, med unntak av at de skal distribuere spillet. Selv finansieringen står 3D Realms for selv. Med tanke på tidligere sitater fra 3D Realms, er det neppe noen grunn for engstelse. Spillet har nå vært i utvikling siden 1997, og selskapet har sagt mye på de 6 årene som har gått. Her er noen interessante sitater gjennom tiden.

- Vi er sikker på at Duke Nukem Forever blir det beste spillet i 1998, sa Scott Miller, daglig leder i 3D Realms, i 1997.

- Duke Nukem Forever er et 1999-spill, og lanseringen passer perfekt i forhold til hva vi har planlagt for spillet, sa George Broussard, designer av Duke Nukem Forever, i 1998.

- Duke Nukem Forever vil lanseres før Unreal 2, sa George i 2001.

- Hvis ikke Duke Nukem Forever kommer i løpet av 2001, er noe veldig galt, sa George i 2001.

- Duke Nukem Forever kommer før Doom 3, sa George i fjor.

Siste fra forsiden