Dungeon Siege går til 2K Games

2K Games har sikret seg utgivelsesrettighetene til Dungeon Siege-serien, og nå har de kunngjort en ekspansjonspakke og et nytt PSP-spill.

Det første nye Dungeon Siege-produktet som vil bli utgitt av 2K Games er Dungeon Siege II: Broken World, en ekspansjonspakke til PC-spillet Dungeon Siege II (som ble utgitt av Microsoft Game Studios). Her fortsetter historien der Dungeon Siege II ble avsluttet, og vi får en ny kampanje, en ny spillbar rase og flere nye våpen og andre objekter. Dessuten loves vi et nytt multiklassebasert karakterutviklingssystem.

Serien er også i ferd med å dukke opp på konsoll. I Dungeon Siege: Throne of Agony for PSP får vi nye spillbare figurer, en nydesignet, ikke-lineær kampanje og støtte for kooperativt (og kompetitivt) spill via trådløst nettverk. Spillet er designet for PSP fra grunnen av, og utvikles av Supervillain Studios.

Cristoph Hartmann fra 2K Games forteller at Dungeon Siege-serien er kjent for sin vakre grafikk og sitt flotte gameplay, og at 2K Games er fullstendig dedikert til å utvide franchisen både på PC og nye plattformer (som PSP). Dungeon Siege II: Broken World skal etter planen lanseres til sommeren, mens Dungeon Siege: Throne of Agony følger til høsten.

2K Games har også sikret seg utgivelsesrettighetene til tidligere Dungeon Siege-spill.

Siste fra forsiden