Dungeon Siege II og Silent Hunter III forsinkes

Microsoft forteller at etterfølgeren til det populære Dungeon Siege ikke vil komme i salg før til våren neste år, og Ubisoft sier noe lignende om det neste Silent Hunter-spillet.

Dungeon Siege II skulle etter planen ha blitt lansert mot slutten av året, men nå har Microsoft forandret på utgivelsesdatoen på produktsidene til spillet. Nå står det at spillet ikke er ventet utgitt før til våren neste år. Det er for øyeblikket ikke gitt noen grunn for forsinkelsen.

Dungeon Siege II er etterfølgeren til det populære actionrollespillet Dungeon Siege, som fikk mange tilhengere på grunn av et svært velutviklet brukergrensesnitt. Spillet fikk imidlertid en del kritikk for å ha vært litt for ensformig i lengden, og vi håper etterfølgeren blir mer variert.

Utviklerne av Silent Hunter III, Ubisoft Romania, kom nylig med en kunngjøring på spillets offisielle hjemmeside, hvor de forteller at de har bestemt seg for å følge spillmiljøet sitt ønske om å inkludere en dynamisk kampanje i spillet. Dette har resultert i at utgivelsen har blitt flyttet fra høsten 2004 til det første kvartalet i 2005.

Silent Hunter III er en ubåtsimulator som har fått en del positiv oppmerksomhet i det siste, mye på grunn av at spillet benytter seg en svært avansert grafikkmotor, lik de vi kjenner fra dagens førstepersons skytespill. Spillet vil derfor representere et stort skitt fremover for en sjanger som ikke er kjent for å presse grafikkortene særlig hardt.

Siste fra forsiden