Dungeons & Dragons: Dragonshard

Strategispillet Dungeons & Dragons: Dragonshard blir det første spillet satt til den nye D&D-settingen Eberron. Her er demoen.

Dragonshard har blitt utviklet av strategiekspertene i Liquid Entertainment (som blant annet har stått for Battle Realms og The Lord of the Ring: War of the Ring), og utgiver Atari lover et filmatisk spill fult av action, eventyr og mystikk i en verden der fantasi møter magisk teknologi. Spillet skal inneholde klassiske rollespilltemaer, en kraftig sanntidsstrategimotor og en rik historie.

Handlingen foregår i Eberron, et land delt i to. Den ene delen er en mørk underverden hvor monstre og demoner hersker, og den andre er overflateverdenen som mennesker, dverger, alver og andre raser kaller sitt hjem. Verden omkranses av et enormt belte av krystaller som kalles Ring of Siberys, og som er en enorm kilde på magisk energi. Disse krystallene kalles "dragonshards", og nå kjemper rikene i Eberron om en massiv krystall som gir eieren enorme krefter.

Den nylanserte enspillerdemoen inneholder deler av de to første kapitlene i kampanjen til "Order of the Flame". Installasjonsfilen er på 370 MB, og du kan laste den ned herfra (vær oppmerksom på at nedlastning fra vår server kun fungerer for lesere i Norge):

Siste fra forsiden