Dustborn

Dustborn er det neste fra Drømmefall-studioet

Red Thread Games tar deg på tur gjennom et post-apokalyptisk USA.

Lørdag kveld trakk Red Thread Games sløret av Dustborn under spillpresentasjonen Future Games Show. Det nye spillet blir et tredjepersons actionspill for en spiller, der historien står i fokus.

Du kan se en trailer av spillet øverst i artikkelen, og en spillpresentasjon i videoen til høyre.

Dustborn-presentasjon av Ragnar Trønquist.

Dustborn tar sted i et postapokalyptisk USA, i år 2030. Her spiller du som et folk-punk-rock-band som skal reise fra California til Nova Scotia i skjul for å levere noe verdifullt. På veien må du klare å komme deg unna fanatiske Puritans som jakter deg, samt kjempe mot den autoritære gruppen Justice.

Pax er hovedpersonen i spillet – hun er en gravid tidligere straffedømt svindler med superkrefter som bruker informasjon til å manipulere folk. Ut fra demonstrasjonen å dømme kan hun bruke ord som våpen på en eller annen måte. Sammen med resten av bandet må hun komme seg gjennom turen, og til Battle of the Bands-konkurransen helt på tampen.

I kjent Red Thread Games-stil skal valg du tar underveis i historien få harde konsekvenser. Stilen er mer tegneserieaktig enn noe de har gjort tidligere, med noe som minner mer om The Walking Dead-spillene.

Dustborn skal slippes i 2021 til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X.

Nedenfor ser du en rekke skjermbilder fra spillet.

Siste fra forsiden