Ingen E3 de neste to årene

E3 avlyst for 2024 og 2025 ifølge turistkontoret i Los Angeles

– Har ikke bestemt oss, sier arrangøren.

Barone Firenze, Shutterstock

E3 skulle etter planen invitere utviklere, presse og publikum tilbake til messehallen i Los Angeles i år. Sånn gikk det imidlertid ikke, etter manglende interesse fra bransjen. Nå ser det ut til at det ikke blir noe E3 de neste to årene heller.

«Inkluderer E3-kanselleringer for 2024 og 2025.».
LA City Tourism

En ny rapport fra turistkontoret i Los Angeles (via Resetera) skriver at messa er avlyst for både 2024 og 2025. Arrangør Entertainment Software Association (ESA) hadde booket Los Angeles Convention Center for 11. juni i 2024 og 3. juni i 2025, men de er altså nå kansellert.

Kort tid etter at nyheten hadde spredt seg rykket ESA ut med en uttalelse om situasjonen. Til Eurogamer fortalte organisasjonen at det enda ikke er tatt noen offisiell beslutning om messas fremtid.

– Vi er for tiden i samtaler om E3 2024 (og videre) og foreløpig har vi ikke fattet noen endelig beslutning om arrangementet.

Dermed gjenstår det å se hva som skjer med E3 i fremtiden. Avlyste bookinger er imidlertid nok et tegn på at messa sliter med å komme tilbake for fullt.

Uansett hva ESA finner på blir det i hvert fall spillsommer i 2024 også. Geoff Keighley har allerede bekreftet at Summer Game Fest er tilbake neste år, med både sitt store spillshow og Play Days-messa.

LES OGSÅ: Steam Next Fest er i gang – lar spillere teste hundrevis av kommende spill »

Siste fra forsiden