Steam Next Fest - 2023

Steam Next Fest er i gang – lar spillere teste hundrevis av kommende spill

The Invincible.
11 Bit Studios

Valve har offisielt sparket i gang den store førslippfestivalen på Steam, bedre kjent som Steam Next Fest. Årets utgave lar spillere utforske haugevis av kommende spill, via direktesendinger med utviklerne eller spillbare demoer.

Som vanlig blir det svært så kaotisk på Steam, der flere hundre spill konkurrerer om plass på forsiden. Derfor har vi samlet et knippe demoer her i artikkelen, som et utgangspunkt for spillere på utkikk etter nye opplevelser.

Jumplight Odyssey

Jumplight Odyssey.

Demo-lenke: Steam
Lansering: «Early access» snart

Jumplight Odyssey er en Faster Than Light-lignende romskipsimulator. I demoen tar du styring over et skadet skip. For å berge situasjonen må du reparere, sanke ressurser og sende ut folk på oppdrag samtidig som du holder fiendtlige skip på avstand.

Shadow Gambit: The Cursed Crew

Shadow Gambit: The Cursed Crew.

Demo-lenke: Steam
Lansering: 17. august 2023

Mer sanntidstaktikk fra skaperne av Desperados III, denne gangen med overnaturlige pirateventyr. Demoen lar deg prøve spillets tre første oppdrag, som vi likte svært godt.

Jusant

Jusant.

Demo-lenke: Steam
Lansering: Høsten 2023

Det neste spillet fra Don't Nod dropper tenåringsdrama til fordel for klatring i mystiske omgivelser. Jusant-demoen gir en liten smakebit på spillet og begynnelsen på klatreturen opp et gigantisk tårn fra en eldgammel sivilisasjon.

The Invincible

The Invincible.

Demo-lenke: Steam
Lansering: 2023

The Invincible byr på uhyggelig science fiction i en verden inspirert av forfatter Stanislaw Lem. Next Fest-demoen er satt et lite stykke ut i spillet, der ting allerede har gått veldig galt.

Wargroove 2

Wargroove 2.

Demo-lenke: Steam
Lansering: Ikke kunngjort

Oppfølger til 2019-strategispillet Wargroove, som opprinnelig hentet inspirasjon fra Advance Wars-serien. I demoen får spillere teste turbaserte kamper i roguelike-modusen Conquest.

Stray Gods: The Roleplaying Musical

Stray Gods: The Roleplaying Musical.

Demo-lenke: Steam
Lansering: 4. august 2023

For den som ønsker seg en litt annerledes spillopplevelse. Stray Gods er, som navnet tilsier, en musikal der du bestemmer hvilken retning historien tar. Her er musikk fra blant annet Austin Wintory, og skuespill fra kjente stemmer som Troy Baker og Laura Bailey.

Steam Next Fest varer ut uka, hvorpå de fleste demoene forsvinner. Dermed har du frem til mandag 26. juni på å se hva festivalen har å by på.

LES OGSÅ: Final Fantasy XVI har fått en PlayStation 5-demo »

Siste fra forsiden