Wargroove 2

Oppfølger på vei for det turbaserte strategispillet Wargroove

Stardew Valley-utgiveren varsler lansering på PC og Switch.

Chucklefish, kanskje best kjent som utgiveren bak Stardew Valley, dro onsdag sløret av sitt neste spillprosjekt. Det dreier seg om en oppfølger til det strategispillet Wargroove, med planlagt lansering på PC og Nintendo Switch.

Wargroove 2.
Chucklefish

Wargroove fra 2019 serverte Advance Wars-inspirert spilling, med turbaserte kamper i fargerik pikselgrafikk. Oppfølgeren bygger videre på den opplevelsen, og du kan se en smakebit på Wargroove 2 i traileren over.

Via spillets nettsider forteller Chucklefish at det denne gangen har slått seg sammen med Robotality. Det tyske studioet har tidligere stått bak de turbaserte strategispillene Pathway og Halfway, og tar nå altså på seg ansvaret for utviklingen av Wargroove 2.

Robotality lover en tredelt kampanje som blant annet inkluderer flere fraksjoner. I kamp kan spillere tilpasse soldatene sine ved å utstyre dem med ulke gjenstander. Man får også styre overhalte Commander-soldater, som åpner for et dypere kampsystem enn i det første spillet.

Wargroove 2 kan oppleves alene eller i grupper på opptil fire spillere, der venner kan velge å samarbeide eller konkurrere mot hverandre. Ellers lokker oppfølgerspillet med en ny roguelike-modus kalt Conquest, samt verktøy for å lage egne kart og kampanjer.

En offisiell slippdato for Wargroove 2 er ikke spikret.

LES OGSÅ: Advance Wars 1+2 ble utsatt på grunn av Ukraina-krigen – nå er oppussingspakken klar for lansering »

Siste fra forsiden