Steam Next Fest - februar 2024

Steam Next Fest byr på hundrevis av spilldemoer den neste uka

Den nyeste – og første for 2024 – utgaven av Steam Next Fest er i gang. Arrangementet lar spillere utforske en bråte med spill som før eller siden er planlagt å lansere på Valve-plattformen.

Spillere som besøker festivalens oppføring i Steam kan bla gjennom over 1200 demoer. Her er både høybudsjettstitler og mindre indieprosjekter, og alt kan lastes ned gratis og spilles så mye man vil i løpet av den neste uka.

Basert på Steams egen statistikk er det sanntidsstrategispillene som har fått herje tidlig i denne festivalrunden. Både det Starcraft-inspirerte spillet Stormgate og det neste innslaget i Homeworld-serien – Homeworld 3 – er populære tilskudd.

Stormgate utvikles av Frost Giant Studios, en gjeng tidligere Starcraft-utviklere.
Frost Giant Studios

Demoen for overlevelsesspillet Pacific Drive er også med i nedlastingstoppen, sammen med actionrollespillet Dungeonborne. Sistnevnte kan minne om Dark and Darker med sin kombinasjon av spiller-mot-spiller og kamper mot datastyrt motstand, i grotter fulle av skjeletter.

I løpet av hele Steam Next Fest kan man også følge utviklernes egne presentasjoner av de ulike spillene. Du finner sendeskjema på festivalens nettsider.

Steam Next Fest varer ut 12. februar. Enkelte utviklere pleier å la demoene sine ligge oppe en stund, men mange av dem vil fjernes så snart festivalen er over.

LES OGSÅ: Skull and Bones åpner for å la alle teste spillet før slipp »

Siste fra forsiden