EA avdekker Need for Speed ProStreet

Electronic Arts har nå kommet med den offisielle kunngjøringen av Need for Speed ProStreet.

Need for Speed-serien suser videre, og årets utgave har fått navnet Need for Speed: ProStreet. Dette spillet skal lanseres til høsten, og kommer til PC, Xbox 360, PS3, PS2, Wii, DS og PSP. Utviklingen foregår hos EA Black Box i Vancouver.

EA skryter av fotorealistisk grafikk

Need for Speed ProStreet skal ta den populære serien i en ny retning. Spillet utfordrer deg til å møte de beste gateracerne i verden, og for å ha noen sjanse til å vinne må du utvikle bilen din ved hjelp av en haug av ekstrautstyr og muligheten til å finjustere alle detaljene.

Electronic Arts skryter kraftig av grafikken, og er blant annet svært stolt av skademodellen sin, som nå også vil påvirke bilens kjøreegenskaper. I tillegg lover de aggressiv kunstig intelligens og en nyskapende onlinemodus, uten at de gir noen ytterligere detaljer om denne.

– Need for Speed ProStreet er et spill som handler om å bygge opp og trimme den råeste gatebilen, ta den med i forskjellige konkurranser over hele verden og teste ferdighetene dine mot verdens beste gatebilførere, sier produsent Larry LaPierre.

Siste fra forsiden