EA distribuerer Hellgate: London

EA vil hjelpe Namco Bandai med utgivelsen av det lovende actionrollespillet Hellgate: London, fra Blizzard-veteranene i Flagship Studios.

Hellgate: London er et actionrollespill der handlingen foregår i en verden hvor mennesket er en utrydningstruet rase. Demoner og andre ufyseligheter strømmer ut av overnaturlige portaler, og de ødelegger og massakrerer alt på sin vei. Du spiller et medlem av motstandsbevegelsen i London, og nå må du prøve å sparke demonene tilbake dit de kom fra.

Nå har Electronic Arts kunngjort at de vil samarbeide med Namco Bandai om utgivelsen av Hellgate: London. EA vil stå for markedsføring, salg og distribusjon av spillet i Europa og Nord-Amerika, mens Namco Bandai vil fortsette å jobbe sammen med utviklerne i Flagship Studios, samt eksterne partnere som kan lage Hellgate: London-relaterte produkter (tegneserier, bøker, figurer, osv).

- Hellgate: London er mer enn bare et etterlengtet PC spill, forteller Makoto Iwai fra Namco Bandai. Det er hjørnesteinen i en ny franchise, og krever en annen tilnærming enn et gjennomsnittlig produkt. Med sitt ledende markedsførings- og salgsnettverk bringer EA ekspertise og ressurser som vil sikre at dette AAA-spillet når en størst mulig del av markedet, fortsetter han.

Mer informasjon om Hellgate: London finner du på spillets nettsted. Det er ikke klart når det skal lanseres.

Siste fra forsiden