EA kunngjør The Sims 2: Forretningsliv

Electronic Arts har nå kommet med den offisielle kunngjøringen av The Sims 2: Forretningsliv.

The Sims 2: Forretningsliv blir den tredje ekspansjonspakken til The Sims 2 (om vi ignorerer The Sims 2: Juletrefest, som ikke var noen ordentlig ekspansjonspakke), og som tittelen indikerer, blir fokuset her satt på forretningslivet.

Her får simmene dine mulighet til å starte sine egne butikker og virksomheter, som fasjonable klesforretninger, koselige blomsterbutikker, hyggelige restauranter og så videre. Du får til og med mulighet til å designe dine egne virksomheter. Men når du får egen forretning, får du også nye ansvar, som å sørge for at du har de råmaterialene du trenger, at kundene er fornøyde og at de ansatte gjør en god jobb.

Du må gjøre alt fra å bestemme hva slags uniform eller tøy de ansatte skal bruke, til å sørge for opplæring, forfremmelser og eventuelt gi ansatte sparken. Forretninger fungerer best når de ansatte har høyt pågangsmot, vet hva de driver med og føler seg vel på jobben, og som sjef blir det din jobb å sørge for at dette er tilfelle.

Etter at du har laget produktene dine, må du bruke salgsteknikker for å sørge for at kundene dine fornøyd forlater butikken din med litt mindre penger i lommeboka. Gjør du det godt kan du vinne priser, som gir forretningen din et godt rykte. EA forteller at ekspansjonen innfører en helt ny måte å spille The Sims 2 på, og at de gleder seg til endelig å la folk kunne følge simmene sine mens de er på jobb.

Siste fra forsiden