Eidos gir ut RACE

Eidos har kunngjort at de gir ut SimBins WTCC-simulator, RACE.

Den britiske utgiveren Eidos har fortalt at de har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til RACE: The WTCC Game fra simulatorekspertene i SimBin. Lanseringen av denne touring car-simulatoren vil finne sted 24. november i år, så det er med andre ord ikke spesielt lenge til vi får teste SimBins neste spill etter nylanserte GTR 2.

RACE: The WTCC Game kommer med alle bilene, førerne og banene fra årets WTCC-mesterskap. Det vil si at vi får 60 ulike biler (modellert i samarbeid med alle fabrikantene i WTCC-serien) og ti offisielle baner fra fire kontinenter.

Spillet benytter seg av seriens offisielle toløpsformat, hvor de åtte beste førerne fra det første løpet får bytte plass på starten av løp nummer to. Hvert løp tar 20 minutter, og vinneren er føreren med flest poeng etter begge løpene.

SimBin lover en realistisk skademodell, tøffe datastyrte motspillere, støtte for at opp til 26 spillere kan kjøre mot hverandre over nettet, og internasjonale, onlinebaserte poengtavler. For første gang i et SimBin-spill vil frontruta grises til av gjørme, gummi og uheldige innsekter underveis, og dette vil simuleres både visuelt og med lyd.

Takket være et tett samarbeid med Eurosport vil repriser og kameravinkler se svært autentiske ut. De lover også en rekke ulike vanskelighetsgrader, slik at spillet blir like morsomt for eksperter og begynnere. Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden