Eidos kunngjør Conflict: Denied Ops

Conflict: Denied Ops, tidligere kjent som Crossfire, er et actionspill der du får ta del i hemmelige operasjoner.

Pivotal Games er i full gang med utviklingen av et nytt førstepersons skytespill i Conflict-serien. Conflict: Denied Ops, som tidligere ble kunngjort under arbeidstittelen Crossfire, kommer til Xbox 360, PC og PS3, og denne gangen er fokuset på samarbeid.

Spillet følger to soldater som må samarbeide om å kjempe seg gjennom fullstendig ødeleggbare miljøer, lagt til områder som Sør-Amerika, Afrika og Sibir. Begge kan spilles av mennesker, men om du spiller alene kan du når som helst bytte mellom de to soldatene, for å utforske ulike veier gjennom miljøene, dekke medsoldaten din eller prøve å omringe fienden.

I Conflict: Denied Ops jobber du for Special Activities Division. Når den amerikanske regjeringen vil oppnå noe, men ikke ønsker å ta offentlig ansvar for det som må gjøres, sendes SAD inn. Medlemmene av denne styrken må ikke kunne identifiseres, for om operasjonen blir avslørt vil amerikanerne benekte all kjennskap til den.

Pressemeldingen til Eidos skryter blant annet av svært avansert kunstig intelligens, et unikt taktisk gameplay med et intuitivt ordresystem, samt massevis av Hollywood-aktig action. Lanseringen finner sted til neste år.

Siste fra forsiden