Eidos presenterer Crossfire

Folkene bak Conflict-serien jobber med et kooperativt krigsspill for Xbox 360 og PC.

Det ser endelig ut til at spillutviklerne har forstått at folk liker å samarbeide i spill, og vi har flere kooperative actionspill å se frem til (inkludert Army of Two fra EA og Kane & Lynch fra Eidos). Nå har Eidos kunngjort et nytt kooperativt actionspill, nemlig Crossfire. Spillet er under utvikling for Xbox 360 og PC, og det er Pivotal Games som står for jobben.

Spillet omhandler Special Activities Division, en litt lyssky del av CIA. Når den amerikanske regjeringen vil oppnå noe, men ikke ønsker å ta offentlig ansvar for det som må gjøres, sendes SAD inn. Medlemmene av denne styrken må ikke bære noe som kan identifisere dem eller arbeidsgiveren deres, slik at den amerikanske regjeringen kan benekte at de har noe som helst å gjøre med dem om operasjonen deres skulle bli avslørt.

Eidos beskriver Crossfire som et innovativt nytt førstepersons skytespill hvor to soldater må samarbeide om å kjempe seg gjennom fullstendig ødeleggbare miljøer i områder som Sør-Amerika, Afrika og Sibir. Om du spiller alene kan du når som helst bytte mellom de to soldatene, for å utforske ulike veier gjennom miljøene, dekke medsoldaten din eller prøve å omringe fiendene.

Crossfire skal etter planen lanseres til neste år, og Eidos har allerede lagt ut et lite "teaser"-nettsted for spillet.

Siste fra forsiden