Eksklusive Axis & Allies-videoer - del 1

Gamer.no har, som eneste medie i Norge, gleden av å presentere en serie "bak kulissene"-videoer fra utviklingen av strategispillet Axis & Allies. Her er første episode, hvor utviklerne introduserer spillet og grunnleggende finesser.

I Axis & Allies får du spille som en av de fem supermaktene under andre verdenskrig, og kampene foregår over hele verden (fra Stillehavet til Afrika og Europa). Spillet kommer med autentiske kjøretøy og utstyr, men det følger ikke virkelighetens historie slavisk, og handlingene dine vil kunne påvirke hvordan resten av krigen utspiller seg.

Utviklerne i TimeGate Studios (kjent bl.a. fra Kohan-spillene) skryter av en unik organisering av enheter, muligheten til å kommandere enheter på land, sjø og i lufta samtidig, dynamiske front- og forsyningslinjer og muligheten til å jobbe sammen med (og mot) kjente generaler og ledere fra andre verdenskrig.

>

Atari lanserte forøvrig en demo for noen uker siden. Den inneholder to øvingsoppdrag, ett enspilleroppdrag (som tar for seg slaget ved Stalingrad), samt et verktøy som genererer tilfeldige kart som du kan spille i alene eller over LAN/Internett mot tre andre spillere.

Demoen er på 275 MB, og kan lastes ned herfra:

Axis & Allies lanseres på PC 5. november her til lands.

Siste fra forsiden