Ekspansjon til Galactic Civilizations II

Stardock har fortalt at de jobber med en ekspansjonspakke til strategispillet Galactic Civilizations II.

Mot slutten av året kommer Stardock til å lansere en ekspansjonspakke til det svært vellykkede romstrategispillet Galactic Civilizations II. Denne ekspansjonen inneholder blant annet en ny kampanje, som forteller en ny og dramatisk historie fra Galactic Civilizations-universet.

Skjermbilde fra Galactic Civilizations II

Vi vet ikke spesielt mye om selve historien enda, annet enn at den vil være svært dyster, og at to av de eksisterende rasene i spillet vil ødelegges mot slutten av kampanjen. Som resultat får vi ikke se mer til disse rasene i fremtidige Galactic Civilizations-spill, men vi får også tilgang på tre helt nye raser.

Kampanjen er imidlertid ikke det eneste nye vi får i den kommende ekspansjonen. To av de nye rasene vil for eksempel ha mulighet til å benytte seg av planeter andre raser ikke kan bruke uten å ha forsket seg frem til nødvendige teknologier først. Dessuten får vi en haug av små og store gameplaynyheter, samt en mengde nye "byggeklosser" for skipene våre.

Vi trenger imidlertid ikke vente til ekspansjonen lanseres før vi får nye funksjoner; Stardock er allerede i full gang med å oppdatere spillet med massevis av nyheter for sine lojale spillere. De lanserte nylig en ny beta-utgave av versjon 1.2 (som blant annet inneholder et nytt kampsystem), og når de er ferdige med 1.2 vil de gå i gang med 1.3.

Siste fra forsiden