Ekspansjonspakke til Hidden & Dangerous 2

Illusion Softworks har akkurat kunngjort de første detaljene rundt den kommende ekspansjonspakken til Hidden & Dangerous 2.

Ekspansjonspakken får navnet Hidden & Dangerous 2: Sabre Squadron, og er forventet i salg i løpet av høsten i år. I følge den tilgjengelige informasjonen vil pakken komme med ni nye enspilleroppdrag, tre nye flerspilleroppdrag og en rekke nye våpen. Disse inkluderer den tyske Panzerschreck (en slags primitiv bazooka), en SAS signalpistol, den franske MAS MLE 36 (en rifle som ble mye brukt av den franske motstandsbevegelsen), den tyske G43-riflen og Parabellum-maskingevær med lyddemper.

I tillegg lover utviklerne at den kunstige intelligensen vil bli forbedret. Fienden og medlemmene av ditt eget lag vil reagere realistisk på de ulike situasjonene de kommer opp i, og søke dekning, sette opp overfall og generelt gjøre det de kan for å holde seg i live.

Illusion Softworks har ikke sagt noe om hva slags oppdrag vi kan forvente oss av den nye ekspansjonspakken, men vi antar det vil være snakk om mer av det vi kjenner fra originalspillet. Som tidligere vil du kommandere britiske spesialsoldater (medlemmer av Secret Air Service), som opererer dypt inne i fiendens territorium.

Tidligere er har Illusions Softworks fortalt at denne ekspansjonspakken vil introdusere et kooperativt flerspillermodus. Dette nevnes ikke i den svært kortfattede kunngjørelsen av ekspansjonspakken, men vi håper disse planene ikke er lagt på is.

Siste fra forsiden