Ekspansjonspakke til Joint Ops på vei

Novalogic kunngjorde i går at de vil lansere en ekspansjonspakke til Joint Operations. Denne vil blant annet introdusere ordentlige stridsvogner.

Joint Operations: Typhoon Rising er den første reelle konkurrenten til Battlefield-serien, og med den nye ekspansjonspakken ser det ut til å kunne slå enda bedre fra seg enn tidligere. Her introduseres nemlig flere nye kjøretøy, inkludert stridsvogner, kamphelikoptre (for eksempel det kjente Apache-helikopteret), mobile "SAM Launchers" og motorsykler. Ekte stridsvogner har til nå ikke vært tilgjengelig i spillet, og vil utvilsomt tilføre det en ny dimensjon.

Ekspansjonspakken introduserer også keramiske beskyttelsesdrakter, nye våpen, en ny tredjepersons kameravinkel og mer enn 25 nye kart, inkludert nye kooperative oppdrag og treningsoppdrag. Den nye ekspansjonspakken har fått navnet Joint Operations: Escalation, og skal komme i salg 16. november. Dermed ligger alt til rette for en riktig så god jul for tilhengere av dette flerspillerspillet, hvor opp til 150 mennesker kan kjempe samtidig på nettet.

Bildene er fra Joint Ops: Typhoon Rising.

Siste fra forsiden