Ekspansjonspakke til Perimeter på vei

Russobit og KDLab har røpet at de jobber med en ekspansjonspakke til et av fjorårets mest spesielle strategispill; Perimeter.

Perimeter fikk mye ros verden over, mye takket være det faktum at det er et spill som ikke minner særlig mye om de andre spillene på markedet. Perimeter inneholder basebygging og en rekke slagkraftige kampenheter, men det er også her likhetene til vanlige sanntidsstrategispill ender. Gameplayet er en kamp om energi og flatt land, og terrenget kan formes helt etter dine ønsker.

Nå er det klart at Perimeter får en ekspansjonspakke. Russobit og KDLab har fortalt at denne skal lanseres i Russland i løpet av årets første kvartal, og at navnet blir Perimeter: The Precept of the Emperor. Ekspansjonspakken vil komme med forbedret grafikk, en haug nye enheter og bygninger og et nytt lydspor innspilt av St. Petersburg Orchestra.

The Precept of the Emperor inneholder 20 nye oppdrag og omhandler et eksperiment som går fryktelig galt, og som resulterer i at det åpnes opp en vei til et parallelt univers hvor mektige krefter bare venter på noen nye verdener å ta over.

Det åpne spørsmålet er naturligvis hvorvidt vi får se denne ekspansjonspakken her i Vest-Europa. På tross av ros fra pressen ble Perimeter langt fra noen stor suksess for britiske Codemasters, som stod for utgivelsen utenfor Russland og de tidligere Sovjet-statene. Vi håper naturligvis at spillet solgte godt nok til at Codemasters velger å gi oss ekspansjonspakken også, og vi vil være på pletten så snart de forteller hva de har tenkt å gjøre.

Siste fra forsiden