Ekspansjonspakker og etterfølger til Blitzkrieg

Hvis du ikke kan vente til Blitzkrieg 2 kommer i 2005, kan du kose deg med to ekspansjonspakker allerede dette året.

Ekspansjonspakker er i vinden for tiden, og CDV har nå kunngjort at de jobber med to pakker til det kritikerroste strategispillet Blitzkrieg. Den første pakken, som skal utgis i årets andre kvartal, vil følge karrieren til den tyske generalen Erwin Rommel, også kjent som Ørkenreven. Oppdragene vil foregå i Europa og Nord Afrika. Denne ekspansjonspakken vil også inneholde en helt ny nasjon - Japan.

Den andre ekspansjonspakken er bare på planleggingsstadiet akkurat nå, og hvis du har noen gode ideer kan du sende dem til CDV. Hvis utviklerne liker det de hører vil de prøve å implementere dem. Denne pakken vil etter planen komme ut i det fjerde kvartalet i år.

I tillegg jobbes det med en etterfølger, og denne er ventet utgitt til neste år. Blitzkrieg 2 skal inneholde fire dramatiske kampanjer, over 300 ulike enheter og et spillmiljø i 3D med fullstendig dynamisk kamera. CDV lover nye skjermbilder om kort tid, og da spillet utvikles av Nival Interactive (folkene bak originalen og det fabelaktige Silent Storm, som vi omtalte her) bør tilhengere av strategispill ha noe å se frem til.

Siste fra forsiden