Elden Ring

Elden Ring-avsløringer florerer på nett

Etter graving i spillets filer.

Bandai Namco

Det var en knapp uke siden at FromSoftware slapp en ny Elden Ring-trailer, med flere detaljer om spillets historie. For enkelte fans var det imidlertid ikke nok informasjon, og etter graving i spillets filer har en rekke avsløringer kommet på avveie.

Elden Ring.
Bandai Namco

Som anerkjent Souls-hacker Lance McDonald forklarer, klarte ivrige sjeler nylig å bryte seg inn i programvareoppdatering 9.00 for PlayStation 4. Det var dette som åpnet døren for graving i Elden Ring-filer fra spillets nettverkstest, som ble avholdt i høst.

Flere lydfiler med dialog og andre historiedetaljer har nå spredt seg for alle vinder. Mye av det skal angivelig være sprøyt, lagt ut av folk som er ute etter å skape kaos. De som ønsker å oppleve Elden Ring uten å vite noe på forhånd bør likevel være forsiktige med hvilke hjørner av Internettet de ferdes i.

Elden Ring ble først avduket under E3 2019. Det neste spillet fra FromSoft kombinerer kjente Dark Souls-kamper med verdensbygging fra Game of Thrones-forfatter George R.R. Martin.

Resultatet får vi se 25. februar, og ifølge vår skribent er det mye å glede seg til.

– Lovnaden om en rekke detaljerte og sirlige designede nivåer godt fordelt utover i universet gir meg hvert fall håp, og det lille vi fikk se av Stormveil Castle minnet både om Boletarian Palace fra Demon's Souls og Undead Burg fra det aller første Dark Souls. Og det er meget gode skussmål. Det samme kan sies om kampsystemet og fiendene man snubler over, og jeg merker allerede at det klør skikkelig etter å spille mer. Februar kan på ingen måte komme fort nok, skrev Espen Jansen.

Sonic får også åpen verden-behandling i sitt neste spill.
Sonic Frontiers kommer mot slutten av 2022 »

Siste fra forsiden