E3 2021 - Elden Ring

Elden Ring har omsider fått slippdato og en ny trailer

FromSoftware-spillet kommer i januar neste år.

Elden Ring, det neste spillet fra Dark Souls-skaper FromSoftware og Game of Thrones-forfatter George R. R. Martin, har en offisiell lanseringsdato. Det svært etterlengtede spillet kommer 21. januar 2022, bekreftet utvikleren under torsdagens Summer Game Fest.

Dark Souls 2, er det deg?
Summer Game Fest

Datokunngjøringen kom med en ny trailer for spillet, som du kan se over. Her får vi se Elden Ring i aksjon, og i tilfelle det var noen tvil har opplevelsen et klart og tydelig Dark Souls-preg over seg.

Se flere skjermbilder under artikkelen.

Kampsystemet i Elden Ring kombinerer sverdsvining og magibruk.
Summer Game Fest

Spillere må kjempe seg gjennom en beinhard åpen verden stappfull av monstre i alle fasonger og størrelser. Man svinger med sverdet, ruller unna og bruker diverse magi i et kampsystem som virker å kombinere Dark Souls, Bloodborne og Sekiro i ett.

Et lite glimt av flerspillersamarbeid – eller «jolly cooperation» – fikk vi, samt både sprangridning og kamp på hesteryggen.

Også er det drager da. Selvfølgelig.

Skikkelig «gameplay» fra spillerens perspektiv kom ikke med i den nye traileren. Utgiver Bandai Namco har riktignok sitt eget E3-show den 15. juni, så da blir det kanskje mer å se fra spillet.

Elden Ring kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S. Nevnte vi at det har fått en slippdato? 21. januar 2022.

Vi følger tett på under årets E3.
Les alt av nyheter fra messa her »

Siste fra forsiden