E3 2019 - Elden Ring

Elden Ring offisielt avduket på E3 2019

Se den første traileren for spillet fra FromSoftware og George R. R. Martin.

Søndag kveld kom den offisielle bekreftelsen på samarbeidsprosjektet mellom Dark Souls-utvikler FromSoftware og Game of Thrones-forfatter George R. R. Martin. Som ryktene hevdet skal spillet hete Elden Ring, og den første traileren bærer et tydelig FromSoft-preg.

Nei, fy da!
Bandai Namco

Videoen, som du kan se over, viser uhyggelige skapninger med altfor mange armer, en ridder som ikke helt har nok armer, hissige kamper og enorme demonlignende beist.

Mens traileren ikke avslører hvordan det blir å spille Elden Ring, setter den i hvert fall tonen for verdenen som Martin og FromSoft-sjef Hidetaka Miyazaki har skapt.

Himmelen brenner, mennesker går bokstavelig talt i oppløsning og som fortellerstemmen forklarer, knyttes alt til spillets titulære Elden Ring. Denne mystiske kraften har visstnok blitt ødelagt av noen eller noe, som altså har forårsaket all elendigheten.

Rollespillfokus i en åpen verden

Man må vel knerte han der før eller siden.
Bandai Namco

Ifølge en offisiell pressemelding fra Microsoft blir Elden Ring nok et actionrollespill med fantasy-elementer, satt til en åpen verden som er større enn noen verden FromSoft har skapt tidligere.

Etter det mer historiedrevne Sekiro, gir utvikleren mer kontroll tilbake til spilleren i en opplevelse som vil fokusere mer på rollespillelementer enn action. Det blir også mulig å skape sin egen figur, og kle seg som man vil.

Elden Ring kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One, men en dato er ikke satt.

Sjekk ut flere E3-nyheter på vår samleside for årets messe »

Siste fra forsiden