FromSoftware om fremtidige Souls-spill

Elden Ring-sjefen åpen for å la noen andre regissere fremtidige Souls-spill

Hidetaka Miyazaki har holdt tøylene for samtlige innslag, foruten Dark Souls 2.

FromSoftware

TLDR

  • Hidetaka Miyazaki, mannen bak Souls-sjangeren, antyder at han kan gi regissørrollen videre for fremtidige spill.
  • Miyazaki har uttalt at hvis dette skjer, vil han trekke seg helt ut av beslutningsprosessen og la nye regissører få full kontroll.
  • FromSoftware holder for tiden på med Elden Ring-utvidelsen Shadow of the Erdtree, men har ikke delt konkrete planer om hva som kommer etter.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Hidetaka Miyazaki er best kjent som mannen bak den såkalte Souls-sjangeren. Etter å ha styrt utviklingen av Dark Souls, Bloodborne, Sekiro og Elden Ring, kan tiden imidlertid være inne for å gi stafettpinnen videre. Det ifølge mannen selv.

I et intervju med IGN sa Miyazaki at sjansen er stor for at noen andre tar føringen på fremtidige Soul-spill. Ikke bare det, men FromSoft-sjefen vil i så fall holde seg helt unna beslutningsprosessen.

– Det er en stor sjanse for at vi delegerer regissøransvaret på andre Souls-lignende spill i fremtiden. Jeg tror det er sannsynlig at det kommer nye regissører fremover, og jeg tror at dersom det blir sånn så vil jeg trekke meg tilbake fra rollen som veileder og gi dem full kontroll over de prosjektene.

Hidetaka Miyazaki var ikke sjef for Dark Souls 2.
FromSoftware

Dark Souls 2 står som det eneste Souls-spillet utviklet av FromSoft der Miyazaki ikke var sjef. I stedet satt han i en veiledende rolle på det som til slutt ble et svært omdiskutert spill blant fans.

Les vår anmeldelse av Dark Souls 2 »

Mens han fortsatt er stolt over Dark Souls 2, erkjenner Miyazaki at arbeidsfordelingen er noe han angrer litt på.

– Jeg liker å ha mange prosjekter der jeg er sjef, så for meg tror tror jeg at veilederrollen er noe jeg bare ikke er vant til og kanskje bare ikke passer veldig godt til.

Hva Souls-fremtiden angår holder FromSoft på med Shadow of the Erdtree, den første store utvidelsen for Elden Ring. Utvikleren har ingen konkrete planer om en oppfølger til det enormt populære spillet fra 2022, men akkurat som med Dark Souls vil Miyazaki aldri utelukke muligheten for flere spill.

LES OGSÅ: Her er første titt på Shadow of the Erdtree »

Siste fra forsiden