Elden Ring - Shadow of the Erdtree

Elden Ring-utvidelse godt på vei, ifølge FromSoft-eier

Bandai Namco

Tilbake i februar bekreftet FromSoftware at Elden Ring skulle få en utvidelse. Siden har vi ikke hørt noe om Shadow of the Erdtree, som utvidelsen heter, men nå har utviklerens moderselskap delt en liten oppdatering.

Kadokawa, som eier nesten 70 prosent av FromSoft, forteller (via VGC) at teamet har gjort gode fremskritt i sitt arbeid med utvidelsen. Noen planer for lansering var selskapet imidlertid ikke klart for å gå ut med.

– Vi jobber for tiden hardt med utviklingen av en utvidelse for Elden Ring, men har enda ikke kunngjort en slippdato, sa en talsperson for Kadokawa.

Shadow of the Erdtree vil by på nye eventyr i Elden Ring-verdenen The Lands Between. Hvilke nye områder spillere skal få utforske har FromSoft imidlertid ikke sagt noe om, så her er det fortsatt bare å smøre seg med tålmodighet.

Vi storkoste oss med Elden Ring, som klatret helt til topps på vår karakterskala.

– Jeg har opplevd flere aha- og wow-øyeblikk i dette spillet enn i noe annet av sitt slag, og det føles så deilig å kunne bli bergtatt av det beste åpen verden-spillet siden The Witcher 3, men med brutaliteten, mystikken og friheten i kampstil, fortellinger og reising som Elden Ring tilbyr. Elden Ring fremstår rett og slett som en makeløs blanding av Dark Souls, Shadow of the Colossus og The Legend of Zelda: Breath of the Wild, og det burde få de fleste ører til å spisses, skrev Andreas Bjørnbekk i sin anmeldelse.

LES OGSÅ: Bloodborne møter Mario Kart i 2024 »

Siste fra forsiden