Elder Scrolls 4 kunngjøres snart?

Har du vært innom Elder Scrolls-serien sitt offisielle nettsted i det siste? Hvis ikke bør du ta en titt før du leser resten av artikkelen.

Hvis du besøker www.elderscrolls.com vil du raskt oppdage at ikke alt er slik det var. På toppen står teksten "Where is the lost dragon's blood, the Empire's sire?" (som vi ikke vet hva betyr), og under der er det en merkelig bokstav fra det daedriske alfabetet. Helt nederst står det "Seven".

Både den øverste og den nederste teksten var annerledes i går, da det stod "When the dragon dies, the Empire dies" øverst og (kanskje umiddelbart mer interessant) "Eight" nederst. Det nederste er med andre ord en nedtelling, og nå er det syv dager igjen.

Hva betyr så den daedriske bokstaven midt på siden? Hvis du virkelig har satt deg inn i Morrowind og tidligere Elder Scrolls-spill vet du at det er bokstaven Oth - altså O. Hvis ikke kan du finne det ut ved å besøke en av de mange fansitene til denne fremragende rollespillserien. Der kan du kanskje også finne ut at det er mange som tror at det neste Elder Scrolls-spillet kommer til å hete "Oblivion".

Ryktene angående Oblivion-navnet underbygges av det faktum Bethesda Softworks sitt eierselskap eier varemerket Oblivion, og at de ser ut til å ha fornyet eierskapet for omtrent ett år siden.

Alt dette er naturligvis bare spekulasjoner, men som du ser har vi en rekke indikasjoner på at Bethesda Softworks kommer til å kunngjøre The Elder Scrolls 4: Oblivion om cirka en uke. Vi har allerede fått bekreftet at de jobber med det fjerde spillet i serien, så direkte usannsynlig er det i alle fall ikke.

Du kan forøvrig ta en titt på det offisielle forumet for å finne noen spennende teorier om hva det neste Elder Scrolls-spillet kommer til å handle om. Bethesda har nemlig lagt inn en rekke hint og profetiske historier i tidligere Elder Scrolls-spill, så nå foregår det spekulasjoner på høyt plan.

Siste fra forsiden